Vulkán mega color 20" 1ks Zväčšiť

Vulkán mega color 20" 1ks

CLE0528

   Nový produkt

Máte záujem o väčšie balenie?

1 CTN = 6 ks

NEC = 250 g

Odporúčaná cena za 1ks: 25  € s DPH

Viac detailov

Tabuľka dát

Hmotnosť výbušniny v kg0,250
Objem výbušniny v m30,0089

Detaily

ZÁBAVNÁ PYROTECHNIKA VULKÁN MEGA COLOR
Zábavná pyrotechnika vulkán je ideálnym spestrením všetkých špeciálnych udalostí. Ako každá zábavná pyrotechnika, tak aj vulkány sa tešia najväčšej obľube v období Vianoc a Silvestra. Čím ďalej tým viac ľudí používa zábavnú pyrotechniku aj v priebehu roka napríklad na narodeninových oslavách, firemných večierkoch, svadbách alebo iných spoločenských udalostiach, kde pyrotechnika dotvorí atmosféru a umožní ľuďom vychutnať si neopakovateľné momenty ešte intenzívnejšie.

OBSAH BALENIA ZÁBAVNEJ PYROTECHNIKY:
Jedno balenie obsahuje 1 kus zábavnej pyrotechniky Vulkán mega color. Po zapálení je vulkán sprevádzaný efektom v podobe farebných praskajúcich hviezdičiek po dobu 90 sekúnd do výšky až 4 metrov.

POZRITE SI VIDEO VULKÁN MEGA COLOR:

BEZPEČNOSŤ ZÁBAVNEJ PYROTECHNIKY:
Pri používaní zábavnej pyrotechniky vždy myslite vašu bezpečnosť a bezpečnosť vášho majetku. Dodržiavajte pokyny napísané v návode na použitie a s pyrotechnikou manipulujte opatrne. Zábavnú pyrotechniku skladujte s dôrazom na to, že ide o horľavý materiál. Nepoužívajte pyrotechniku po dobe exspirácie.

KATEGÓRIA: F2

HĽADÁTE INÝ VULKÁN?
Pozrite si aj ostatné vulkány v našej ponuke. V našom internetovom obchode so zábavnou pyrotechnikou nájdete vulkány v rôznych farbách s rôznou dĺžkou trvania v rozmedzí od 30 až 80 sekúnd a výškou efektu od 4 do 9 metrov.